JP-sound, Hvide Sande

Din lokale, vestjyske radio & TV partner

Lokal, vestjysk ekspertise på radio & TV

Det er ingen kunst at sælge et fjernsyn.

Kunsten ér, at sælge det rigtige fjernsyn.

Hos JP-sound er det vores klare holdning, at der ska' 2 tilfredse parter til en go' handel. Det er ikke altid det nyeste nye der i længden er det klogeste valg. Derfor har vi valgt at gøre en dyd ud af nødvendigheden, og profilere os på viden og faglig stolthed, frem for bare at lange flest mulig varer over disken.

Når du køber din radio eller dit TV hos os, er du sikret en grundig og reel vejledning. Vi ku' aldrig drømme om at sælge en HD-forberedt fladskærm uden TV-tuner eller højtalere, uden først at påpege de nødvendige ekstraudgifter ved ibrugtagning af apparatet. Vi demonstrerer og informerer inden købet, og giver den nødvendige support bagefter.

Levering og tilslutning er en selvfølge.

Vi er jo trods alt vestjyder ....

Derfor er vi også vant til at lave holdbare løsninger. Det er de færreste steder, antenne- og parabolinstallationerne ska' stå model til så meget blæst og salt som på Holmsland Klit. Belært af mange års erfaring, benytter vi de rigtige, modstandsdygtige materialer til vores udendørs installationer.

Holmsland Klit, på tangen omkring Hvide Sande, byder også på et af landets mest koncentrerede sommerhusområder. Som husejer kan du trække på vores store erfaring fra diverse feriehusprojekter, til glæde og gavn for dine lejere. Og alt andet lige, har vi via vores beliggenhed de bedste kort på hånden, når det gælder smidig service og hurtig reparation.

Går du og overvejer nyindkøb, eller trænger dit udstyr til en kærlig hånd, så ring, send os en mail, eller kig ind på værkstedet og hør nærmere.

Billedgalleri

Reparation af parabolmodtager Hovedstation på Sømandshjemmet, Hvide Sande Liveproduktion, Spar2

Værd at se hos JP-sound